Het bedrijf

Vogelaar Winkels & Vastgoed is een specialist met een breed netwerk en jarenlange ervaring op het gebied van winkels en vastgoed. VW&V staat voor hoogwaardige dienstverlening.  

VW&V onderscheidt zich op de vastgoedmarkt door gedegen kennis van retail en retailexploitaties. Zo zijn veel projecten succesvol afgerond door een onconventionele aanpak met professionele en transparante oplossingen. VW&V werkt op strategisch en uitvoerend niveau.  

VW& is een eenmanszaak. VW&W werkt samen met een selecte groep deskundigen binnen zijn winkel- en vastgoednetwerk als de opdracht daarom vraagt. VW&V is onafhankelijk.

 

Over Jacques Vogelaar

Jacques Vogelaar (1957) is oprichter en eigenaar van Vogelaar Winkels & Vastgoed. Jacques is vanaf 1983 in diverse functies werkzaam geweest in het vastgoed binnen de retail. Voordat hij zich in 2002 zelfstandig vestigde, was hij vanaf 1993 directeur Vastgoed van Laurus. 
 

Jacques heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Leiden (1983) en heeft een Master of Real Estate van de Amsterdam School of Real Estate (1993). Hij was van 1995 tot 2016 lid van het Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). 
 kennis van zaken | betrouwbaar | betrokken | oplossingsgericht